Posts

Het belang van grondige asbestsanering & de werkwijze

Het grondig saneren van asbest in woningen, daken of bedrijfsruimtes is erg belangrijk. Dit geldt zeker als de asbest in contact staat met de buitenlucht. Wordt de asbest niet of onvolledig genoeg verwijderd, dan kunnen er gevaren ontstaan voor de gezondheid. Niet voor niets is het gebruik van asbest in bouwmaterialen en gebruiksartikelen - zoals als dakplaten, potjes en vloerbedekking -, al sinds 1994 verboden door de overheid. Tot die tijd werkten veel bouwvakkers, doe-het-zelvers en agrariërs vaak onbeschermd met asbestmateriaal, met alle gezondheidsgevolgen van dien.


Glasherstel: mogelijkheden, belang en pluspunten van kwaliteitswerk

Glasherstel voor particulieren en bedrijven Als er thuis of in of rond jouw bedrijf sprake is van glasschade, is het belangrijk dat de glasschade snel opgelost wordt. Een professionele glaszetter die snel ter plaatse is, de ruit zorgvuldig vervangt en correct werk aflevert, is in dit soort situaties meer dan prettig. Maar hoe gaat glasherstel in zijn werk? Wanneer is dit echt nodig en belangrijk? En wat zijn de voordelen van een professionele glaszetter die kwaliteitswerk levert?


Dozen kopen

Dozen kopen DE STILE KRACHT VAN DOZEN Sinds het commerciële gebruik van karton en de komst van kartonnen dozen is er veel veranderd en vergemakkelijkt in het leven. Door de tijd heen hebben dozen een ontwikkeling doorgemaakt en zijn niet meer weg te denken uit het dagelijkse bestaan. Het opslaan of vervoeren van spullen van welk formaat ook, gaat altijd gemakkelijker met een doos eromheen. Van het begin tot het einde heeft een doos zich altijd nuttig weten te maken.


Cv ketels

De cv ketel: Het apparaat dat ervoor zorgt dat we ons behaaglijk warm kunnen voelen in de winter. Een combi-ketel zorgt er zelfs voor dat we van warm water worden voorzien. eens in de zoveel tijd duikt de ketel op in onze gedachten. Deze moet namelijk regelmatig onderhouden worden. Ook is zo nu en dan de aanschaf van een nieuwe nodig. Of huur je liever een ketel? In dit blog vertel ik je alles wat je moet weten over de cv ketel.


Zonnepanelen in bedrijven voor duurzame oplossingen

Zonnepanelen in opbouw Er zijn tegenwoordig veel bedrijven en particulieren die willen bezuinigen op hun energiekosten. Wanneer we naar de bedrijven kijken, zal de directie naast het isoleren ook gaan proberen zoveel mogelijk energie zelf op te wekken. Dat laatste is mogelijk door zonnepanelen in het geheel op te nemen. Zonnepanelen in de installatie opnemen is een goede keus, omdat bij een juiste hoeveelheid panelen je geheel zelf voorzienend kan zijn.


Glas plaatsen

Het glas plaatsen De energiekosten voor bijvoorbeeld het gebruik in huis worden steeds hoger. Daarom zal je, indien je al langer in een huis woont, bekijken hoe je minder energie zou kunnen verbruiken. Er zijn daar verschillende mogelijkheden voor. Je zou, voordat je een besluit neemt wat je het eerst zou willen aanpakken om minder energie te gaan verbruiken, een specialist - zoals De Glasspecialist - langs kunnen laten komen. Hij zou dan kunnen berekenen wat het je oplevert om bijvoorbeeld de ramen, die nog voorzien zijn van enkel glas te voorzien van dubbel glas.


Een Huis Laten Bouwen

Uw eigen huis laten bouwen Droomt u ervan ooit eens uw eigen huis te bouwen? Steeds meer mensen realiseren deze droom in ons land omdat er steeds meer zelfbouwkavels beschikbaar komen. Er zijn vele voordelen als u overgaat tot het bouwen van een eigen huis. Wij noemen de belangrijkste:     Vrijheid om uw eigen ontwerp te maken Subsidies mogelijk voor duurzame energie Vrijheid in materiaalkeuze
Bent u particulier en besluit u zelf te gaan bouwen dan koopt u zelf de grond en zoekt u ook zelf de woonadviseur met wie u het huis uiteindelijk gaat bouwen.


Een vijver aanleggen: de tuinfontein

Het geluid van stromend water in uw tuin. - Soms heeft een tuin een extra element nodig om het buiten nog aangenamer te maken. Een tuinfontein brengt, in tegenstelling tot andere beelden of extra tuinmeubelen, twee belangrijke elementen tegelijk in uw tuin, namelijk beeld en geluid. Het aangename geluid van stromend water brengt een rustgevende sfeer in uw tuin. Rust en privacy - Het geluid van een fontein geeft ook meer privacy aan je tuin omdat het geluid van de fontein de geluiden van mensen in de onmiddellijke omgeving of in een nabijgelegen tuin blokkeert.